دانلود 175 نمونه سوال تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی

دانلود 175 نمونه سوال تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی

امتیاز 4.9 / 5 (بر اساس امتیاز 6 کاربر)

برای آمادگی کامل در آزمون تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی فنی حرفه ای، مجموعه ای از نمونه سوالات تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی شامل 175 سوال با جواب را فراهم کرده‌ایم که با مطالعه آن‌ها می‌توانید به راحتی در آزمون موفق شوید. 

نمونه سوالات تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی فنی حرفه ای با پاسخنامه کامل و بر اساس تحلیل دقیق پرتکرارترین سوالات آزمون‌های اخیر تهیه شده‌اند. این نمونه سوالات با پوشش مباحث کلیدی آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی، شما را برای موفقیت در آزمون آماده می‌کنند.

محتوای تخصصی مجموعه نمونه سوالات تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی:

  • سوالات سترون سازی فضای کار و محیط کشت با پاسخنامه
  • سوالات تهیه محیط کشت میکروب با پاسخنامه
  • سوالات رقت سازی و انجام آزمایش های میکروبی و مقایسه نتایج حاصل با استانداردهای موجود با پاسخنامه

🔹🔷به امید قبولی شما در این آزمون🔷🔹

مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی
تعداد سوالات 175 سوال
نوع سوالات تستی - چهار گزینه ای
پاسخنامه ✅ دارد - با جواب
سال تهیه 1404
کد استاندارد فنی حرفه ای 314130680010001 & 7513/1/5
منبع سوالات مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته
فرمت سوالات PDF - پی دی اف
قابلیت اجرا به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر
قابلیت پرینت ✅ دارد
نحوه دریافت دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت

تصاویر قسمتی از نمونه سوالات

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود 175 نمونه سوال تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی
دانلود 175 نمونه سوال تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی
نمونه سوالات تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی با جواب
نمونه سوالات تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی با جواب

نمونه سوالات تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی با جواب

1. کدام روش سترون‌سازی برای حذف کامل آلودگی‌های میکروبی از تجهیزات فلزی به کار می‌رود؟

الف) استفاده از اتوکلاو
ب) استفاده از فیلترهای نانویی
ج) استفاده از اشعه ماوراء بنفش
د) استفاده از الکل 70%

جواب: الف) استفاده از اتوکلاو


2. کدام یک از محیط‌های کشت زیر برای تشخیص باکتری‌های لاکتیکی در فرآورده‌های لبنی استفاده می‌شود؟

الف) محیط کشت آگار خون
ب) محیط کشت MRS
ج) محیط کشت EMB
د) محیط کشت McConkey

جواب: ب) محیط کشت MRS


3. برای رقت‌سازی نمونه شیر قبل از انجام آزمایش شمارش باکتری، کدام ماده باید به عنوان حلال استفاده شود؟

الف) آب مقطر
ب) آب شیر
ج) محلول نمکی 0.9%
د) محلول شکر 5%

جواب: ج) محلول نمکی 0.9%


4. دمای مناسب برای سترون‌سازی محیط کشت‌های حساس به حرارت با استفاده از فیلترهای میکروب‌گیر چند درجه سانتی‌گراد است؟

الف) 121 درجه
ب) 37 درجه
ج) 25 درجه
د) دمای محیط

جواب: د) دمای محیط


5. جهت شمارش میکروبی در فرآورده‌های لبنی، حجم استاندارد نمونه مورد نیاز برای تست‌های شمارش میکروبی چند میلی‌لیتر است؟

الف) 0.1 میلی‌لیتر
ب) 1 میلی‌لیتر
ج) 10 میلی‌لیتر
د) 100 میلی‌لیتر

جواب: ب) 1 میلی‌لیتر


6. در کدام نوع محیط کشت از نشانگر فنل رد برای شناسایی تولید اسید توسط باکتری‌ها استفاده می‌شود؟

الف) محیط کشت EMB
ب) محیط کشت TSI
ج) محیط کشت لاکتوز براث
د) محیط کشت مک‌کانکی

جواب: ب) محیط کشت TSI


7. دمای مناسب برای رشد بهینه باکتری‌های ترموفیل موجود در شیر و فرآورده‌های لبنی چند درجه سانتی‌گراد است؟

الف) 15-20 درجه
ب) 25-30 درجه
ج) 37-40 درجه
د) 55-60 درجه

جواب: د) 55-60 درجه


8. کدام روش رقت‌سازی برای کاهش تدریجی غلظت باکتری‌ها در آزمایش‌های شمارش استفاده می‌شود؟

الف) رقت‌سازی سریال
ب) رقت‌سازی تک مرحله‌ای
ج) رقت‌سازی مورب
د) رقت‌سازی استاندارد

جواب: الف) رقت‌سازی سریال


9. در محیط کشت McConkey، رنگ صورتی نشان‌دهنده‌ی حضور کدام نوع از باکتری‌ها است؟

الف) باکتری‌های غیرتخم‌گذار
ب) باکتری‌های گرم مثبت
ج) باکتری‌های تخمیر کننده لاکتوز
د) باکتری‌های گرم منفی

جواب: ج) باکتری‌های تخمیر کننده لاکتوز


10. کدام یک از مواد زیر می‌تواند به عنوان ضدعفونی کننده فضاهای کاری در محیط‌های آزمایشگاهی استفاده شود؟

الف) هیپوکلریت سدیم
ب) اتیلن اکساید
ج) یدوفور
د) گلوترآلدئید

جواب: الف) هیپوکلریت سدیم


11. کدام یک از فاکتورهای زیر به طور مستقیم بر زمان مورد نیاز برای سترون‌سازی در اتوکلاو تأثیرگذار است؟

الف) نوع محیط کشت
ب) فشار
ج) حجم محیط کشت
د) جنس ظرف نمونه

جواب: ب) فشار


12. در کدام یک از روش‌های زیر، فرآورده‌های لبنی جهت ارزیابی میکروبی در دمای پایین نگهداری می‌شوند؟

الف) انکوباسیون در دمای اتاق
ب) انکوباسیون در دمای 37 درجه سانتی‌گراد
ج) انکوباسیون در دمای 55 درجه سانتی‌گراد
د) انکوباسیون در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

جواب: د) انکوباسیون در دمای 4 درجه سانتی‌گراد


13. کدام یک از عوامل زیر به عنوان اصلی‌ترین شاخص برای تعیین تعداد میکروب‌های هوازی در فرآورده‌های لبنی استفاده می‌شود؟

الف) تعداد کلونی‌ها در میلی‌لیتر
ب) میزان تولید اسید
ج) تغییر رنگ محیط کشت
د) تغییر دمای محیط

جواب: الف) تعداد کلونی‌ها در میلی‌لیتر


14. در فرآیند پاستوریزاسیون شیر، کدام یک از باکتری‌ها مقاوم به حرارت معمولی هستند و می‌توانند پس از پاستوریزاسیون زنده بمانند؟

الف) لاکتوباسیلوس
ب) استافیلوکوک
ج) کلستریدیوم
د) باسیلوس سرئوس

جواب: د) باسیلوس سرئوس


15. محیط کشت EMB به دلیل حضور چه ماده‌ای می‌تواند تخمیر لاکتوز را از عدم تخمیر تشخیص دهد؟

الف) کریستال ویولت
ب) متیلن بلو
ج) اسید سولفوریک
د) ائوزین

جواب: ب) متیلن بلو

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا پنج‌شنبه 12 تیر


90 هزار تومان 69 هزار تومان




پرداخت امن

پس از پرداخت موفق، فایل 175 نمونه سوال تکنسین آزمایشگاه میکروب فرآورده های لبنی بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.


پشتیبانی آنلاین رویال سِوِن بصورت 24 ساعته آماده راهنمایی و کمک به شماست. برای ارتباط با پشتیبانی میتوانید با شماره 09018816095 (واتس‌آپ) در تماس باشید.


پرداخت امن با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب

پرداخت امن

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز: