دانلود 150 نمونه سوال روغن گیری دانه های روغنی

دانلود 150 نمونه سوال روغن گیری دانه های روغنی

امتیاز 4.9 / 5 (بر اساس امتیاز 14 کاربر)

برای آمادگی کامل در آزمون روغن گیری دانه های روغنی فنی حرفه ای، مجموعه ای از نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی شامل 150 سوال تستی با جواب را فراهم کرده‌ایم که با مطالعه آن‌ها می‌توانید به راحتی در آزمون موفق شوید.

نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی فنی حرفه ای با پاسخنامه کامل و بر اساس تحلیل دقیق پرتکرارترین سوالات آزمون‌های اخیر تهیه شده‌اند. این نمونه سوالات با پوشش مباحث کلیدی روغن گیری دانه های روغنی، شما را برای موفقیت در آزمون آماده می‌کنند.

محتوای تخصصی مجموعه نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی:

  • سوالات طبقه بندی گونه‌های مختلف دانه های روغنی با پاسخنامه
  • سوالات انتخاب گونه‌های مختلف دانه های روغنی با پاسخنامه
  • سوالات آماده سازی دانه های روغنی به منظور روغن گیری با پاسخنامه
  • سوالات استخراج روغن از دانه های آماده شده به روش پرس هیدرولیک و اکسپلر (پرس حلزونی)  با پاسخنامه
  • سوالات استخراج روغن به روش استخراج مستقیم با حلال با پاسخنامه

با دانلود نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی و مطالعه دقیق آن‌ها، شانس موفقیت خود را در آزمون های فنی حرفه ای به‌طور چشمگیری افزایش دهید.

مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی
تعداد سوالات 150 سوال
نوع سوالات تستی - چهار گزینه ای
پاسخنامه ✅ دارد - با جواب
سال تهیه 1404
کد استاندارد فنی حرفه ای 715420680080031
منبع سوالات مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته
فرمت سوالات PDF - پی دی اف
قابلیت اجرا به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر
قابلیت پرینت ✅ دارد
نحوه دریافت دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت

تصاویر قسمتی از نمونه سوالات

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود 150 نمونه سوال روغن گیری دانه های روغنی
دانلود 150 نمونه سوال روغن گیری دانه های روغنی
نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی با جواب
نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی با جواب

نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی با جواب

کدام یک از دانه‌های زیر بالاترین درصد روغن را دارد؟
الف) سویا
ب) کلزا
ج) بادام‌زمینی
د) کنجد
پاسخ: د) کنجد

کدام روش برای استخراج روغن از دانه‌های کنجد کارآمدتر است؟
الف) پرس هیدرولیک
ب) پرس حلزونی
ج) استخراج با حلال
د) تصفیه با آب
پاسخ: ب) پرس حلزونی

در کدام مرحله از فرآیند روغن‌گیری، دانه‌های روغنی باید خرد شوند؟
الف) قبل از خشک کردن
ب) قبل از پرس کردن
ج) بعد از روغن‌گیری
د) در هنگام ذخیره‌سازی
پاسخ: ب) قبل از پرس کردن

کدام دانه روغنی به دلیل داشتن پروتئین بالا و روغن کم در صنعت غذایی بیشتر برای خوراک دام استفاده می‌شود؟
الف) سویا
ب) گلرنگ
ج) زیتون
د) کنجد
پاسخ: الف) سویا

در روش پرس هیدرولیک، هدف از گرم کردن اولیه دانه‌های روغنی چیست؟
الف) افزایش سرعت استخراج روغن
ب) جلوگیری از اکسیداسیون روغن
ج) کاهش ناخالصی‌های روغن
د) افزایش عمر ماندگاری روغن
پاسخ: الف) افزایش سرعت استخراج روغن

کدام یک از عوامل زیر بیشترین تأثیر را بر میزان روغن استخراج شده از دانه‌های روغنی به روش اکسپلر دارد؟
الف) میزان رطوبت دانه
ب) نوع دستگاه اکسپلر
ج) دمای پرس
د) زمان پرس کردن
پاسخ: الف) میزان رطوبت دانه

کدام دانه روغنی معمولاً از طریق استخراج با حلال روغن‌گیری می‌شود؟
الف) سویا
ب) کنجد
ج) بادام‌زمینی
د) زیتون
پاسخ: الف) سویا

کدام یک از روش‌های زیر برای افزایش بازدهی استخراج روغن به روش حلزونی استفاده می‌شود؟
الف) افزایش سرعت چرخش حلزون
ب) کاهش دمای دانه‌ها
ج) تنظیم میزان رطوبت دانه‌ها
د) افزایش زمان پرس
پاسخ: ج) تنظیم میزان رطوبت دانه‌ها

نمونه سوالات روغن گیری دانه های روغنی فنی حرفه ای

در فرآیند استخراج با حلال، کدام حلال معمولاً برای روغن‌گیری از سویا استفاده می‌شود؟
الف) اتانول
ب) هگزان
ج) استون
د) متانول
پاسخ: ب) هگزان

کدام یک از مراحل زیر اولین قدم در فرآیند آماده‌سازی دانه‌های روغنی برای استخراج روغن است؟
الف) خرد کردن
ب) تمیز کردن
ج) حرارت دادن
د) تنظیم رطوبت
پاسخ: ب) تمیز کردن

کدام یک از دانه‌های زیر دارای بالاترین میزان اسید چرب غیراشباع است؟
الف) آفتابگردان
ب) کلزا
ج) بادام‌زمینی
د) زیتون
پاسخ: ب) کلزا

در روش استخراج با حلال، هدف از حرارت دادن نهایی پس از جدا شدن حلال چیست؟
الف) افزایش خلوص روغن
ب) تبخیر کامل حلال
ج) افزایش پایداری روغن
د) حذف مواد زائد
پاسخ: ب) تبخیر کامل حلال

کدام مرحله برای کاهش میزان ناخالصی‌های فیزیکی در دانه‌های روغنی قبل از استخراج روغن ضروری است؟
الف) الک کردن
ب) خرد کردن
ج) فیلتراسیون
د) پرس کردن
پاسخ: الف) الک کردن

کدام ویژگی از دانه‌های روغنی تأثیر مستقیم بر کیفیت روغن نهایی دارد؟
الف) اندازه دانه
ب) درصد رطوبت
ج) درصد پروتئین
د) دمای نگهداری
پاسخ: ب) درصد رطوبت

کدام دانه روغنی به دلیل حساسیت بالا به دما باید در دمای پایین استخراج شود؟
الف) سویا
ب) کنجد
ج) زیتون
د) آفتابگردان
پاسخ: ج) زیتون

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا پنج‌شنبه 12 تیر


80 هزار تومان 59 هزار تومان




پرداخت امن

پس از پرداخت موفق، فایل 150 نمونه سوال روغن گیری دانه های روغنی بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.


پشتیبانی آنلاین رویال سِوِن بصورت 24 ساعته آماده راهنمایی و کمک به شماست. برای ارتباط با پشتیبانی میتوانید با شماره 09018816095 (واتس‌آپ) در تماس باشید.


پرداخت امن با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب

پرداخت امن

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز: