برای قبولی در آزمون نانوایی نان سنگک فنی حرفه ای، مجموعه نمونه سوالات نانوایی نان سنگک فنی حرفه ای شامل 298 نمونه سوال با جواب آماده شده که با دانلود و مطالعه آنها میتوانید قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.
نمونه سوالات آزمون نانوایی نان سنگک فنی حرفه ای با پاسخنامه کامل و بر اساس تحلیل دقیق پرتکرارترین سوالات آزمونهای اخیر تهیه شدهاند. این نمونه سوالات با پوشش مباحث کلیدی نانوایی و پخت نان سنگک، شما را برای موفقیت در آزمون آماده میکنند.
محتوای تخصصی مجموعه نمونه سوالات نانوایی نان سنگک:
- سوالات تشخیص آرد مناسب برای نان سنگک و اختلاط آن با مواد دیگر با پاسخنامه
- سوالات تهیه خمیر و پخت نان سنگک با پاسخنامه
- سوالات رفع عیوب جزئی در تجهیزات نانوایی نان سنگک با پاسخنامه
🔹🔷به امید قبولی شما در این آزمون🔷🔹
مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات نانوایی نان سنگک | |
---|---|
تعداد سوالات | 298 سوال بر اساس موضوعات مختلف آزمون نانوایی نان سنگک |
نوع سوالات | تستی - چهار گزینه ای |
پاسخنامه | ✅ دارد - با جواب |
سال تهیه | 1404 |
کد استاندارد فنی حرفه ای | 751220680000161 & 7-76/22/1/1 |
منبع سوالات | مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته |
فرمت سوالات | PDF - پی دی اف |
قابلیت اجرا | به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر |
قابلیت پرینت | ✅ دارد |
نحوه دریافت | دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت |
برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.




نمونه سوالات نانوایی نان سنگک با جواب
سوال 1: کدام یک از آردهای زیر به عنوان آرد مناسب برای پخت نان سنگک شناخته میشود؟
الف) آرد گندم کامل
ب) آرد سبوسگیری شده درجه یک
ج) آرد نول
د) آرد چاودار
جواب: الف) آرد گندم کامل
سوال 2: کدام ترکیب مواد باعث افزایش استحکام و کشسانی خمیر نان سنگک میشود؟
الف) آرد گندم با آب زیاد
ب) آرد گندم با نمک
ج) آرد گندم با شیر
د) آرد گندم با مخمر طبیعی و آب ولرم
جواب: د) آرد گندم با مخمر طبیعی و آب ولرم
سوال 3: در صورت استفاده از آردی با میزان پروتئین بالا، چه تغییری در خمیر نان سنگک مشاهده میشود؟
الف) خمیر نرمتر و شلتر میشود
ب) خمیر سفتتر و مقاومتر به کشش میشود
ج) خمیر سریعتر تخمیر میشود
د) خمیر زودتر خشک میشود
جواب: ب) خمیر سفتتر و مقاومتر به کشش میشود
سوال 4: مناسبترین دمای آب برای تهیه خمیر نان سنگک چیست؟
الف) 10 درجه سانتیگراد
ب) 20 درجه سانتیگراد
ج) 35 درجه سانتیگراد
د) 50 درجه سانتیگراد
جواب: ج) 35 درجه سانتیگراد
سوال 5: در فرآیند تهیه خمیر، اضافه کردن نمک در چه مرحلهای از اهمیت بیشتری برخوردار است؟
الف) قبل از اضافه کردن مخمر
ب) بعد از اضافه کردن مخمر
ج) قبل از اضافه کردن آرد
د) پس از تخمیر اولیه
جواب: ب) بعد از اضافه کردن مخمر
سوال 6: برای جلوگیری از چسبندگی خمیر نان سنگک در هنگام پخت، از چه تکنیکی استفاده میشود؟
الف) اضافه کردن آب بیشتر
ب) استفاده از آرد برنج
ج) پهن کردن خمیر روی سنگ داغ
د) استفاده از سبوس برای کف خمیر
جواب: د) استفاده از سبوس برای کف خمیر
سوال 7: چرا نان سنگک باید با دمای یکنواخت و ملایم پخته شود؟
الف) جلوگیری از سوختگی سطح نان
ب) پخت بهتر مغز نان
ج) جلوگیری از چسبندگی
د) همه موارد
جواب: د) همه موارد
نمونه سوالات فنی حرفه ای نانوایی سنگک با جواب
سوال 8: در صورت کاهش دمای تنور سنگکی به طور ناگهانی، چه اقدام فوری باید انجام داد؟
الف) افزایش حجم خمیر
ب) کاهش ضخامت خمیر
ج) تنظیم مجدد دمای تنور
د) افزایش میزان مخمر
جواب: ج) تنظیم مجدد دمای تنور
سوال 9: اگر خمیر به سنگ تنور بچسبد، علت ممکن چیست؟
الف) عدم استفاده از آرد سبوس در سطح خمیر
ب) دمای بالای تنور
ج) زمان طولانی پخت
د) استفاده زیاد از آب در خمیر
جواب: الف) عدم استفاده از آرد سبوس در سطح خمیر
سوال 10: چه روشی برای تمیز کردن سنگ تنور از باقیماندههای خمیر سوخته توصیه میشود؟
الف) استفاده از آب سرد
ب) خراشیدن با ابزار فلزی
ج) استفاده از برس مخصوص و دمای بالا
د) خنک کردن سنگ و سپس شستن با مواد شوینده
جواب: ج) استفاده از برس مخصوص و دمای بالا
سوال 11: در صورتی که موتور دستگاه پخت نان سنگک دچار صدای غیرعادی شود، اولین اقدام چیست؟
الف) خاموش کردن دستگاه
ب) افزایش سرعت چرخش
ج) بررسی سطح روغن موتور
د) تعویض تسمه
جواب: الف) خاموش کردن دستگاه
سوال 12: کدام عامل میتواند منجر به ترک خوردگی سنگ تنور شود؟
الف) افزایش بیش از حد دمای تنور
ب) پخت نان به صورت پیوسته
ج) استفاده از آردهای مختلف
د) طولانی شدن زمان استراحت خمیر
جواب: الف) افزایش بیش از حد دمای تنور
سوال 13: در صورت کاهش جریان گاز به تنور، چه اقدامی باید انجام شود؟
الف) بستن تنور برای مدتی
ب) تعویض لولههای گاز
ج) بررسی و تنظیم شیر گاز
د) افزایش تعداد نانها در تنور
جواب: ج) بررسی و تنظیم شیر گاز
سوال 14: کدام یک از موارد زیر میتواند علت پخت ناصاف و ناهمگون نان در تنور سنگکی باشد؟
الف) دمای بیش از حد سنگ تنور
ب) ضخامت زیاد خمیر
ج) عدم تنظیم دمای تنور
د) پهن نکردن یکنواخت خمیر
جواب: د) پهن نکردن یکنواخت خمیر
سوال 15: در صورت افت ناگهانی دما در فضای پخت، چه تغییری در پخت نان رخ میدهد؟
الف) پخت یکنواختتر نان
ب) سوختن نان از زیر
ج) خام ماندن مغز نان
د) نازک شدن نان
جواب: ج) خام ماندن مغز نان