دانلود 232 نمونه سوال کارور آزمایشگاه مواد غذایی

دانلود 232 نمونه سوال کارور آزمایشگاه مواد غذایی

امتیاز 4.9 / 5 (بر اساس امتیاز 18 کاربر)

برای قبولی در آزمون کارور آزمایشگاه مواد غذایی فنی حرفه ای، تعداد 232 نمونه سوال پرتکرار و مهم با جواب آماده شده که با مطالعه آن‌ها می‌توانید قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.

نمونه سوالات کارور آزمایشگاه مواد غذایی به صورت طبقه بندی شده و تخصصی، توسط اساتید و کارشناسان مجرب حوزه علوم و آزمایش مواد غذایی تدوین شده اند. محتوای این سوالات شامل موارد زیر است:

  • سوالات کار با وسایل تجهیزات و دستگاه‌های آزمایشگاه‌های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی با پاسخنامه
  • سوالات وزن سنجی، حجم سنجی، انکسار سنجی، قطب سنجی با پاسخنامه
  • سوالات روش‌های استخراج با حلال با پاسخنامه
  • سوالات کروماتوگرافی با پاسخنامه
  • سوالات ساخت محیط کشت میکروبی با پاسخنامه
  • سوالات تهیه گستره های میکروبی و رنگ آمیزی آن‌ها با پاسخنامه
  • سوالات آماده کردن نمونه‌ها جهت آزمایش با پاسخنامه
  • سوالات ایمنی کار در آزمایشگاه‌های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی با پاسخنامه

🔹🔷به امید قبولی شما در این آزمون🔷🔹

مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات کارور آزمایشگاه مواد غذایی
تعداد سوالات 232 سوال
نوع سوالات تستی - چهار گزینه ای
پاسخنامه ✅ دارد - با جواب
سال تهیه 1404
کد استاندارد فنی حرفه ای 751520680010001 & 0-14/21/1/2
منبع سوالات مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته
فرمت سوالات PDF - پی دی اف
قابلیت اجرا به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر
قابلیت پرینت ✅ دارد
نحوه دریافت دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت

تصاویر قسمتی از نمونه سوالات

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود 232 نمونه سوال کارور آزمایشگاه مواد غذایی
دانلود 232 نمونه سوال کارور آزمایشگاه مواد غذایی
نمونه سوالات کارور آزمایشگاه مواد غذایی با جواب
نمونه سوالات کارور آزمایشگاه مواد غذایی با جواب

نمونه سوالات کارور آزمایشگاه مواد غذایی با جواب

سوالات کار با وسایل تجهیزات و دستگاه‌های آزمایشگاه‌های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی

سوال 1: کدام دستگاه برای اندازه‌گیری میزان مواد جامد در محلول‌های شیمیایی استفاده می‌شود؟
الف) اسپکتروفتومتر
ب) رفراکتومتر
ج) پلاریمتر
د) کروماتوگرافی گازی

جواب: ب) رفراکتومتر

سوال 2: کدام یک از موارد زیر برای تعیین میزان قند احیاء کننده در نمونه‌های مواد غذایی استفاده می‌شود؟
الف) روش سودوپلاسم
ب) روش لین‌وین
ج) روش فهلینگ
د) روش کیتوم

جواب: ج) روش فهلینگ

سوالات وزن سنجی، حجم سنجی، انکسار سنجی، قطب سنجی

سوال 3: برای اندازه‌گیری دقیق چگالی مایعات، از چه دستگاهی استفاده می‌شود؟
الف) اسپکتروفتومتر
ب) ترازو آنالیتیکال
ج) دانسیتومتر
د) قطب‌سنج

جواب: ج) دانسیتومتر

سوال 4: کدام ابزار برای تعیین مقدار چربی در نمونه‌های غذایی کاربرد دارد؟
الف) دستگاه سوکسله
ب) کروماتوگرافی مایع
ج) انکسار‌سنج
د) اسپکتروفتومتر

جواب: الف) دستگاه سوکسله

سوالات روش‌های استخراج با حلال

سوال 5: در روش سوکسله، هدف از استفاده از حلال چیست؟
الف) حذف آب از نمونه
ب) استخراج مواد محلول در حلال
ج) تعیین مقدار مواد معدنی
د) اندازه‌گیری پروتئین

جواب: ب) استخراج مواد محلول در حلال

سوال 6: کدام یک از حلال‌های زیر برای استخراج چربی‌ها در روش سوکسله کاربرد دارد؟
الف) اتانول
ب) هگزان
ج) آب
د) پروپانول

جواب: ب) هگزان

سوالات کروماتوگرافی

سوال 7: کروماتوگرافی گازی (GC) بیشتر برای جداسازی چه نوع ترکیباتی استفاده می‌شود؟
الف) ترکیبات محلول در آب
ب) ترکیبات فرار
ج) پروتئین‌ها
د) اسیدهای نوکلئیک

جواب: ب) ترکیبات فرار

سوال 8: در کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)، نقش فاز ثابت چیست؟
الف) ایجاد یک گرادیان الکتریکی
ب) جداسازی ترکیبات براساس انحلال‌پذیری
ج) نگه‌داری ترکیبات و جداسازی براساس جذب
د) تجزیه نمونه‌های مایع

جواب: ج) نگه‌داری ترکیبات و جداسازی براساس جذب

سوالات ساخت محیط کشت میکروبی

سوال 9: کدام یک از مواد زیر به عنوان منبع نیتروژن در محیط کشت باکتری‌ها استفاده می‌شود؟
الف) گلوکز
ب) پروتئین هیدرولیز شده
ج) آگار
د) آب مقطر

جواب: ب) پروتئین هیدرولیز شده

سوال 10: محیط کشت EMB برای شناسایی چه نوع باکتری‌هایی استفاده می‌شود؟
الف) باسیل‌های گرم مثبت
ب) باسیل‌های گرم منفی
ج) کوکسی‌های گرم مثبت
د) کوکسی‌های گرم منفی

جواب: ب) باسیل‌های گرم منفی

سوالات تهیه گستره‌های میکروبی و رنگ آمیزی آن‌ها

سوال 11: کدام یک از رنگ‌آمیزی‌ها برای تشخیص باکتری‌های اسید فاست استفاده می‌شود؟
الف) رنگ‌آمیزی گرم
ب) رنگ‌آمیزی اسید فاست
ج) رنگ‌آمیزی نقره
د) رنگ‌آمیزی کپسول

جواب: ب) رنگ‌آمیزی اسید فاست

سوال 12: در رنگ‌آمیزی گرم، باکتری‌های گرم مثبت پس از رنگ‌آمیزی چه رنگی به خود می‌گیرند؟
الف) صورتی
ب) بنفش
ج) بی‌رنگ
د) آبی

جواب: ب) بنفش

سوالات آماده کردن نمونه‌ها جهت آزمایش

سوال 13: چه مرحله‌ای قبل از انجام آزمون‌های میکروبی بر روی نمونه‌های غذایی باید انجام شود؟
الف) رنگ‌آمیزی
ب) رقیق‌سازی نمونه
ج) استخراج چربی
د) تعیین pH

جواب: ب) رقیق‌سازی نمونه

سوال 14: برای آماده‌سازی نمونه‌های غذایی جامد جهت آزمایش میکروبی، از چه روشی استفاده می‌شود؟
الف) هموژنیزاسیون
ب) فیلتراسیون
ج) تقطیر
د) سانتریفیوژ

جواب: الف) هموژنیزاسیون

سوالات ایمنی کار در آزمایشگاه‌های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی

سوال 15: کدام یک از موارد زیر در آزمایشگاه‌های شیمیایی برای محافظت در برابر بخارات سمی استفاده می‌شود؟
الف) دستکش لاتکس
ب) عینک ایمنی
ج) هود شیمیایی
د) کلاه محافظ

جواب: ج) هود شیمیایی

سوال 16: برای جلوگیری از آلودگی میکروبی در آزمایشگاه، کدام یک از اصول ایمنی زیر ضروری است؟
الف) استفاده از شعله مستقیم
ب) پوشیدن دستکش استریل
ج) تعیین pH محیط کشت
د) استفاده از میکروسکوپ

جواب: ب) پوشیدن دستکش استریل

سایر سوالات تخصصی کارور آزمایشگاه مواد غذایی

سوال 17: در روش تست اکسیژن فعال (AOAC)، کدام یک از عناصر به عنوان کاتالیست استفاده می‌شود؟
الف) منیزیم
ب) نیکل
ج) تنگستن
د) جیوه

جواب: ج) تنگستن

سوال 18: دستگاه GC-MS برای شناسایی چه نوع ترکیباتی در مواد غذایی استفاده می‌شود؟
الف) ترکیبات آلی فرار
ب) پروتئین‌ها
ج) اسیدهای چرب
د) ویتامین‌ها

جواب: الف) ترکیبات آلی فرار

سوال 19: چه نوع دستگاهی برای تعیین مقدار رطوبت در مواد غذایی استفاده می‌شود؟
الف) کروماتوگرافی
ب) رطوبت‌سنج
ج) قطب‌سنج
د) ترازوی دیجیتال

جواب: ب) رطوبت‌سنج

سوال 20: از دستگاه UV-Vis در آزمایشگاه‌های مواد غذایی برای چه منظوری استفاده می‌شود؟
الف) تعیین چربی
ب) تعیین میزان ترکیبات فنولی
ج) اندازه‌گیری رطوبت
د) تعیین مقدار فیبر

جواب: ب) تعیین میزان ترکیبات فنولی

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا پنج‌شنبه 12 تیر


90 هزار تومان 69 هزار تومان




پرداخت امن

پس از پرداخت موفق، فایل 232 نمونه سوال کارور آزمایشگاه مواد غذایی بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.


پشتیبانی آنلاین رویال سِوِن بصورت 24 ساعته آماده راهنمایی و کمک به شماست. برای ارتباط با پشتیبانی میتوانید با شماره 09018816095 (واتس‌آپ) در تماس باشید.


پرداخت امن با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب

پرداخت امن

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز: