برای قبولی در آزمون گارنیش فنی حرفه ای، مجموعه ای از نمونه سوالات گارنیش با جواب شامل 195 نمونه سوال پرتکرار و مهم آماده شده که با مطالعه آنها میتوانید قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.
نمونه سوالات گارنیش فنی حرفه ای
نمونه سوالات گارنیش فنی حرفه ای با جواب و بر اساس تحلیل دقیق مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمونهای اخیر تهیه شدهاند. این نمونه سوالات با پوشش کامل مباحث کلیدی گارنیش، شما را برای موفقیت در آزمون آماده میکنند.
نمونه سوالات گارنیش به صورت طبقه بندی شده و تخصصی، توسط مربیان و کارشناسان مجرب حوزه صنایع غذایی و خدمات تغذیهای تدوین شده اند. تمرین نمونه سوالات گارنیش به شما کمک میکند تا به موضوعات مختلف آزمون گارنیش مسلط شوید و شانس قبولی خود را در این آزمون افزایش دهید.
با دانلود این مجموعه، به نمونه سوالات جامع گارنیش دسترسی خواهید داشت که با مطالعه آنها، آمادگی کامل برای شرکت در آزمون پایانی دوره گارنیش فنی و حرفه ای کسب میکنید. این مجموعه به شما کمک میکند تا به تمامی مباحث این حوزه مسلط شوید و شانس موفقیت خود را در آزمون به طور چشمگیری افزایش دهید.
مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات گارنیش | |
---|---|
تعداد سوالات | 195 سوال |
نوع سوالات | تستی - چهار گزینه ای |
پاسخنامه | ✅ دارد - با جواب |
سال تهیه | 1404 |
کد استاندارد فنی حرفه ای | 512020670050161 |
منبع سوالات | مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته |
فرمت سوالات | PDF - پی دی اف |
قابلیت اجرا | به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر |
قابلیت پرینت | ✅ دارد |
نحوه دریافت | دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت |
برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.





نمونه سوالات گارنیش با جواب
سوالات کار با ابزار و مواد مصرفی گارنیش
سوال 1: کدام ابزار برای تهیه نوارهای نازک و یکنواخت از سبزیجات به منظور گارنیش مناسب است؟
الف) پوستکن
ب) رنده
ج) چاقوی سرآشپز
د) دستگاه اسپیرالایزر
جواب: د) دستگاه اسپیرالایزر
سوال 2: کدام یک از مواد زیر به عنوان رنگ طبیعی برای گارنیش به کار میرود؟
الف) آرد سفید
ب) زعفران
ج) کره
د) نمک
جواب: ب) زعفران
سوالات تهیه خاویار مصنوعی به سبک آشپزی مولکولی
سوال 3: در روش تهیه خاویار مصنوعی از چه مادهای برای ایجاد ساختار کروی استفاده میشود؟
الف) آگار آگار
ب) ژلاتین
ج) آلژینات سدیم
د) ژلپرس
جواب: ج) آلژینات سدیم
سوال 4: برای ایجاد ژل در تهیه خاویار مصنوعی با آلژینات سدیم، از چه محلولی باید استفاده کرد؟
الف) محلول قلیایی
ب) محلول اسیدی
ج) محلول کلسیم کلرید
د) محلول سدیم کلرید
جواب: ج) محلول کلسیم کلرید
سوالات تهیه انواع توئیل (توی خوراکی)
سوال 5: برای تهیه توئیل ترد و سبک، دمای پخت در فر باید چقدر باشد؟
الف) 120 درجه سانتیگراد
ب) 150 درجه سانتیگراد
ج) 180 درجه سانتیگراد
د) 210 درجه سانتیگراد
جواب: ب) 150 درجه سانتیگراد
سوال 6: مهمترین عامل برای حفظ تردی توئیل پس از پخت چیست؟
الف) میزان شکر
ب) زمان پخت
ج) دمای محیط نگهداری
د) نوع آرد
جواب: ج) دمای محیط نگهداری
سوالات تهیه ایزومالت، توری، سبد کاراملی و اشکال فانتزی
سوال 7: ایزومالت به دلیل کدام خاصیت اصلی در تهیه اشکال فانتزی استفاده میشود؟
الف) قابلیت تحمل دمای بالا
ب) چسبندگی کم
ج) طعم شیرینتر از شکر
د) حل شدن سریع در آب
جواب: الف) قابلیت تحمل دمای بالا
سوال 8: در تهیه توری کاراملی، برای جلوگیری از سوختن کارامل در دمای بالا چه اقداماتی باید انجام داد؟
الف) اضافه کردن آب به کارامل
ب) استفاده از آتش کم
ج) افزودن مواد ضد آتش
د) تنظیم حرارت به صورت تدریجی
جواب: ب) استفاده از آتش کم
سوالات تهیه مرنگ و ماکارونهای دکوری
سوال 9: برای تهیه مرنگ پایدار و براق، کدام ماده به سفیده تخم مرغ اضافه میشود؟
الف) نمک
ب) شکر
ج) پودر کاکائو
د) پودر ژلاتین
جواب: ب) شکر
سوال 10: در تهیه ماکارون، دمای پخت صحیح برای جلوگیری از شکستن سطح آنها چقدر است؟
الف) 120 درجه سانتیگراد
ب) 150 درجه سانتیگراد
ج) 180 درجه سانتیگراد
د) 200 درجه سانتیگراد
جواب: ب) 150 درجه سانتیگراد
سوالات تهیه سسهای رنگی
سوال 11: برای تهیه سسهای رنگی طبیعی، از چه مادهای برای ایجاد رنگ سبز استفاده میشود؟
الف) اسفناج
ب) چغندر
ج) زعفران
د) زغال اخته
جواب: الف) اسفناج
سوال 12: برای پایدار کردن رنگ سسهای تهیه شده با رنگهای طبیعی، از کدام افزودنی میتوان استفاده کرد؟
الف) روغن زیتون
ب) نشاسته
ج) اسید سیتریک
د) شکر
جواب: ج) اسید سیتریک
سوالات گارنیش پیش غذا کودک، دسر، شیرینی نوشیدنی گرم و سرد، غذای ایرانی و ملل
سوال 13: برای گارنیش پیشغذای کودک، کدام یک از مواد زیر مناسبترین گزینه است؟
الف) لبو
ب) شکلات
ج) هویج
د) فلفل قرمز
جواب: ج) هویج
سوال 14: کدام یک از نوشیدنیهای زیر میتواند به عنوان پایه مناسب برای گارنیش نوشیدنی سرد به کار رود؟
الف) آب پرتقال
ب) چای سرد
ج) قهوه اسپرسو
د) شیر
جواب: ب) چای سرد
سوال 15: در گارنیش دسرهای ایرانی مثل شله زرد، از کدام یک از مواد زیر بیشتر استفاده میشود؟
الف) زعفران
ب) پسته خرد شده
ج) دارچین
د) گل محمدی
جواب: ج) دارچین
سوال 16: کدام یک از ادویههای زیر در گارنیش غذاهای ایرانی بیشتر کاربرد دارد؟
الف) فلفل سیاه
ب) زردچوبه
ج) دارچین
د) پودر سیر
جواب: ب) زردچوبه
بخش هشتم: گارنیش غذاهای ملل
سوال 17: در آشپزی فرانسوی، از کدام یک از مواد زیر برای گارنیش سوپ استفاده میشود؟
الف) خامه
ب) چیپس
ج) برگ جعفری
د) گوجه فرنگی
جواب: الف) خامه
سوال 18: در تهیه سوشی به سبک ژاپنی، کدام یک از مواد زیر به عنوان گارنیش متداول است؟
الف) زنجبیل
ب) فلفل
ج) سرکه سیب
د) خیار شور
جواب: الف) زنجبیل
سوال 19: در گارنیش غذای سنتی ایتالیایی "کارپچو"، کدام ماده به کار میرود؟
الف) زیتون سیاه
ب) لیمو
ج) آرتیشو
د) پنیر پارمزان
جواب: د) پنیر پارمزان
سوال 20: برای گارنیش "پائیا" غذای معروف اسپانیایی، از کدام ماده بیشتر استفاده میشود؟
الف) میگو
ب) مرغ
ج) زعفران
د) صدف
جواب: الف) میگو