دانلود 243 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 2

دانلود 243 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 2

امتیاز 4.7 / 5 (بر اساس امتیاز 19 کاربر)

برای قبولی در آزمون آشپز کشتی درجه 2 فنی حرفه ای، تعداد 243 نمونه سوال پرتکرار و مهم با جواب آماده شده که با مطالعه آن‌ها می‌توانید قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.

نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 2 به صورت طبقه بندی شده و تخصصی، توسط اساتید و کارشناسان مجرب حوزه صنایع غذایی و آشپزی کشتی تدوین شده اند 

🔹🔷به امید قبولی شما در این آزمون🔷🔹

مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 2
تعداد سوالات 243 سوال
نوع سوالات تستی - چهار گزینه ای
پاسخنامه ✅ دارد - با جواب
سال تهیه 1404
کد استاندارد فنی حرفه ای 512020670150001 & 5-31/50/2/1
منبع سوالات مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته
فرمت سوالات PDF - پی دی اف
قابلیت اجرا به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر
قابلیت پرینت ✅ دارد
نحوه دریافت دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت

تصاویر قسمتی از نمونه سوالات

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود 243 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 2
دانلود 243 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 2
نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 2 با جواب
نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 2 با جواب

نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 2 با جواب

سوالات تشخیص نحوه کار با ابزار و تجهیزات مختلف در آشپزخانه کشتی و نگهداری آن

سوال 1: کدام یک از ابزارهای زیر برای خرد کردن یخ در آشپزخانه کشتی استفاده می‌شود؟
الف) چاقوی فیله
ب) مخلوط‌کن
ج) یخ‌ شکن
د) آب‌پاش

پاسخ: ج) یخ‌شکن

سوال 2: برای نگهداری بهینه و افزایش طول عمر چاقوی سرآشپز، چه روشی توصیه می‌شود؟
الف) قرار دادن در ماشین ظرف‌شویی
ب) شستشو با دست و خشک کردن بلافاصله
ج) نگهداری در فریزر
د) استفاده از آب داغ برای تمیز کردن

پاسخ: ب) شستشو با دست و خشک کردن بلافاصله

سوالات آماده‌سازی مواد اولیه جهت پخت

سوال 3: بهترین روش برای از بین بردن بوی ماهی در آشپزخانه کشتی چیست؟
الف) استفاده از آب و نمک
ب) استفاده از آبلیمو و سرکه
ج) استفاده از جوش شیرین
د) استفاده از صابون ضد باکتری

پاسخ: ب) استفاده از آبلیمو و سرکه

سوال 4: برای آماده‌سازی سبزیجات جهت سالاد در شرایط دریایی و دور از خشکی، چه نکته‌ای باید رعایت شود؟
الف) ذخیره در دمای زیر صفر
ب) نگهداری در آب شور
ج) شستشو با آب شیرین و نگهداری در یخچال
د) قرار دادن در فضای باز

پاسخ: ج) شستشو با آب شیرین و نگهداری در یخچال

سوالات تهیه و پخت غذاها و دسرهای مختلف

سوال 5: کدام یک از موارد زیر برای تهیه نان در کشتی با کمترین نوسانات حرارتی مناسب است؟
الف) اجاق گاز
ب) تنور برقی
ج) فر کانوکشن
د) مایکروویو

پاسخ: ج) فر کانوکشن

سوال 6: برای پخت غذاهای دریایی، کدام روش به حفظ بیشتر مواد مغذی کمک می‌کند؟
الف) سرخ کردن عمیق
ب) آب‌پز کردن
ج) کباب کردن
د) پخت بخارپز

پاسخ: د) پخت بخارپز

سوالات تشخیص عوامل مؤثر بر کار

سوال 7: کدام یک از عوامل زیر بیشترین تأثیر را بر زمان پخت غذا در کشتی دارد؟
الف) نوع تجهیزات پخت
ب) نوسانات آب و هوا
ج) تعداد پرسنل آشپزخانه
د) میزان بارندگی در دریا

پاسخ: ب) نوسانات آب و هوا

سوال 8: در هنگام آماده‌سازی غذا در شرایط طوفانی، کدام یک از اقدامات زیر به ایمنی کار کمک می‌کند؟
الف) استفاده از تسمه ایمنی
ب) افزایش سرعت پخت
ج) استفاده از چاقوهای تیزتر
د) کاهش دمای پخت

پاسخ: الف) استفاده از تسمه ایمنی

سوالات تشخیص و کاربرد اصطلاحات تخصصی دریانوردی

سوال 9: اصطلاح "بندرگاه" در آشپزی کشتی به چه معناست؟
الف) مکانی برای تخلیه مواد غذایی
ب) مکانی برای بارگیری ماهی
ج) محلی برای تهیه غذا
د) مکانی برای نگهداری ابزارآلات آشپزخانه

پاسخ: الف) مکانی برای تخلیه مواد غذایی

سوال 10: کدام یک از اصطلاحات زیر به معنی "حفظ مواد غذایی در محیط مناسب" است؟
الف) انبار کردن
ب) کنسرو کردن
ج) ته‌نشین کردن
د) پخت اولیه

پاسخ: ب) کنسرو کردن

سوالات بکارگیری ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط کشتی

سوال 11: بهترین روش برای جلوگیری از سر خوردن در آشپزخانه کشتی چیست؟
الف) پوشیدن کفش‌های معمولی
ب) استفاده از کفش‌های ضد لغزش
ج) استفاده از زیرانداز پارچه‌ای
د) تمیز کردن با آب خالص

پاسخ: ب) استفاده از کفش‌های ضد لغزش

سوال 12: در صورت آتش‌سوزی در آشپزخانه کشتی، کدام اقدام صحیح است؟
الف) استفاده از آب برای خاموش کردن آتش
ب) استفاده از پودر خاموش‌کننده
ج) خروج فوری از آشپزخانه
د) خاموش کردن تجهیزات برقی

پاسخ: ب) استفاده از پودر خاموش‌کننده

سوالات نگهداری بهداشت و مواد غذایی

سوال 13: بهترین روش برای جلوگیری از فساد گوشت در کشتی چیست؟
الف) بسته‌بندی در هوای آزاد
ب) ذخیره در دمای زیر صفر
ج) استفاده از نمک و سرکه
د) انجماد سریع در فریزر

پاسخ: د) انجماد سریع در فریزر

سوال 14: برای اطمینان از بهداشت مواد غذایی، دمای داخلی گوشت پخته شده باید به چه مقدار برسد؟
الف) 60 درجه سانتی‌گراد
ب) 65 درجه سانتی‌گراد
ج) 70 درجه سانتی‌گراد
د) 75 درجه سانتی‌گراد

پاسخ: د) 75 درجه سانتی‌گراد

سوال 15: کدام یک از موارد زیر باعث افزایش ایمنی مواد غذایی در آشپزخانه کشتی می‌شود؟
الف) ذخیره مواد غذایی در دمای اتاق
ب) استفاده از دستکش‌های مخصوص به هنگام تماس با مواد غذایی
ج) شستشوی مواد غذایی با آب گرم
د) استفاده از پارچه برای خشک کردن مواد غذایی

پاسخ: ب) استفاده از دستکش‌های مخصوص به هنگام تماس با مواد غذایی

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا پنج‌شنبه 12 تیر


90 هزار تومان 69 هزار تومان




پرداخت امن

پس از پرداخت موفق، فایل 243 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 2 بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.


پشتیبانی آنلاین رویال سِوِن بصورت 24 ساعته آماده راهنمایی و کمک به شماست. برای ارتباط با پشتیبانی میتوانید با شماره 09018816095 (واتس‌آپ) در تماس باشید.


پرداخت امن با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب

پرداخت امن

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز: