دانلود 234 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 1

دانلود 234 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 1

امتیاز 4.8 / 5 (بر اساس امتیاز 6 کاربر)

برای قبولی در آزمون آشپز کشتی درجه 1 فنی حرفه ای، تعداد 234 نمونه سوال پرتکرار و مهم با جواب آماده شده که با مطالعه آن‌ها می‌توانید قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.

🔹🔷به امید قبولی شما در این آزمون🔷🔹

مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 1
تعداد سوالات 234 سوال
نوع سوالات تستی - چهار گزینه ای
پاسخنامه ✅ دارد - با جواب
سال تهیه 1404
کد استاندارد فنی حرفه ای 512020670140001 & 5-31/50/1/1
منبع سوالات مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته
فرمت سوالات PDF - پی دی اف
قابلیت اجرا به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر
قابلیت پرینت ✅ دارد
نحوه دریافت دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت

تصاویر قسمتی از نمونه سوالات

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود 234 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 1
دانلود 234 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 1
نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 1 با جواب
نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 1 با جواب
دانلود 234 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 1

نمونه سوالات آشپز کشتی درجه 1 با جواب

سوالات کار با ابزار و آماده کردن تجهیزات مخصوص آشپزی در کشتی

سوال 1: کدامیک از موارد زیر برای حفظ ایمنی کار در هنگام استفاده از چاقو در آشپزخانه کشتی ضروری است؟

الف) استفاده از دستکش پلاستیکی
ب) حفظ زاویه مناسب چاقو در هنگام برش
ج) قرار دادن چاقو در محیط مرطوب برای تیزتر شدن
د) استفاده از تخته برش چوبی
پاسخ: ب) حفظ زاویه مناسب چاقو در هنگام برش


سوال 2: برای تمیز کردن اجاق گاز صنعتی در کشتی، از چه نوع پاک‌کننده‌ای باید استفاده شود؟

الف) اسید سولفوریک
ب) شوینده‌های قلیایی ملایم
ج) الکل صنعتی
د) مایع ظرف‌شویی معمولی
پاسخ: ب) شوینده‌های قلیایی ملایم


سوالات مسائل بهداشتی مربوط به آشپزخانه کشتی

سوال 3: کدامیک از عوامل زیر بیشترین تاثیر را در جلوگیری از آلودگی غذایی در آشپزخانه کشتی دارد؟

الف) استفاده از دستکش در هنگام پخت غذا
ب) شستشوی دست‌ها در زمان‌های مناسب
ج) پوشاندن موها با کلاه
د) تمیز کردن کف آشپزخانه روزانه
پاسخ: ب) شستشوی دست‌ها در زمان‌های مناسب


سوال 4: بهترین روش نگهداری مواد غذایی خام در یخچال آشپزخانه کشتی چیست؟

الف) نگهداری در ظروف بدون درپوش
ب) جدا کردن مواد خام از پخته
ج) استفاده از دمای بالا برای جلوگیری از فاسد شدن
د) نگهداری مواد غذایی در فریزر
پاسخ: ب) جدا کردن مواد خام از پخته


سوالات انبار و بخش‌های مختلف کشتی


سوال 5: برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی در انبار کشتی، چه اقداماتی باید انجام داد؟

الف) نصب فیلتر هوا در انبار
ب) استفاده از قفسه‌های قابل شستشو
ج) قرار دادن مواد غذایی مستقیماً روی زمین
د) استفاده از ظروف شیشه‌ای برای نگهداری مواد
پاسخ: ب) استفاده از قفسه‌های قابل شستشو


سوال 6: چه نوع تهویه‌ای برای انبار مواد غذایی کشتی مناسب است؟

الف) تهویه طبیعی با باز کردن درها
ب) استفاده از هواکش‌های صنعتی
ج) نصب کولر گازی
د) استفاده از پنجره‌های باز برای تهویه
پاسخ: ب) استفاده از هواکش‌های صنعتی


سوالات تهیه دسرها و غذاهای ساده و اصلی


سوال 7: در پخت غذاهای دریایی در کشتی، چه دمایی برای پخت مناسب‌تر است تا از مسمومیت غذایی جلوگیری شود؟

الف) 50 درجه سانتی‌گراد
ب) 70 درجه سانتی‌گراد
ج) 100 درجه سانتی‌گراد
د) 120 درجه سانتی‌گراد
پاسخ: ب) 70 درجه سانتی‌گراد


سوال 8: در تهیه کیک شکلاتی در آشپزخانه کشتی، اگر کیک حالت سنگین و متراکم پیدا کند، مشکل به احتمال زیاد از چیست؟

الف) دمای بالای فر
ب) هم زدن بیش از حد مواد
ج) کم بودن میزان تخم مرغ
د) استفاده از پودر کاکائوی بیش از حد
پاسخ: ب) هم زدن بیش از حد مواد


سوالات اصطلاحات مربوط به کشتی و آشپزخانه کشتی


سوال 9: اصطلاح "galley" در کشتی به چه بخشی اشاره دارد؟

الف) انبار مواد غذایی
ب) آشپزخانه کشتی
ج) اتاق کارکنان
د) محل نگهداری ابزار
پاسخ: ب) آشپزخانه کشتی


سوال 10: در اصطلاحات کشتی، "mess" به کدام بخش مربوط می‌شود؟

الف) محل خواب خدمه
ب) سالن غذاخوری
ج) کابین کاپیتان
د) پل فرماندهی
پاسخ: ب) سالن غذاخوری

سوال 11: اصطلاح "scullery" در کشتی به چه وظیفه‌ای اشاره دارد؟

الف) شستشوی ظروف و تجهیزات
ب) انبار کردن مواد غذایی
ج) تهیه و پخت غذا
د) نظافت عمومی آشپزخانه
پاسخ: الف) شستشوی ظروف و تجهیزات


سوالات پیشرفته تهیه غذا در آشپزخانه کشتی


سوال 12: در شرایط دریای متلاطم، بهترین روش برای جلوگیری از ریختن غذا از قابلمه‌ها چیست؟

الف) استفاده از قابلمه‌های سنگین
ب) بستن قابلمه‌ها به اجاق
ج) کاهش مقدار مایعات در غذا
د) استفاده از اجاق‌های مخصوص کشتی
پاسخ: د) استفاده از اجاق‌های مخصوص کشتی


سوال 13: برای حفظ کیفیت غذا در مسافت‌های طولانی، کدام روش نگهداری مناسب‌تر است؟

الف) کنسرو کردن مواد غذایی
ب) استفاده از یخچال‌های قابل حمل
ج) پخت غذا با نمک زیاد
د) فریز کردن مواد
پاسخ: الف) کنسرو کردن مواد غذایی


سوالات تهیه غذای دریایی

سوال 14: بهترین روش پخت ماهی در آشپزخانه کشتی برای حفظ مواد مغذی چیست؟

الف) سرخ کردن عمیق
ب) بخارپز کردن
ج) کبابی کردن
د) آبپز کردن
پاسخ: ب) بخارپز کردن


سوال 15: برای تهیه سوپ ماهی، استفاده از کدام نوع ماهی توصیه می‌شود؟

الف) ماهی‌های روغنی مانند سالمون
ب) ماهی‌های سفید مانند قزل‌آلا
ج) ماهی‌های کوچک و خشک
د) ماهی‌های نیمه خشک
پاسخ: ب) ماهی‌های سفید مانند قزل‌آلا

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا پنج‌شنبه 12 تیر


90 هزار تومان 69 هزار تومان




پرداخت امن

پس از پرداخت موفق، فایل 234 نمونه سوال آشپز کشتی درجه 1 بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.


پشتیبانی آنلاین رویال سِوِن بصورت 24 ساعته آماده راهنمایی و کمک به شماست. برای ارتباط با پشتیبانی میتوانید با شماره 09018816095 (واتس‌آپ) در تماس باشید.


پرداخت امن با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب

پرداخت امن

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز: