دانلود 178 نمونه سوال بیسکویت پزی بوتیکی

دانلود 178 نمونه سوال بیسکویت پزی بوتیکی

امتیاز 4.7 / 5 (بر اساس امتیاز 20 کاربر)

برای آمادگی بهتر در آزمون بیسکویت پزی بوتیکی فنی حرفه ای، مجموعه ای از نمونه سوالات بیسکویت پزی بوتیکی شامل 178 سوال با جواب را فراهم کرده‌ایم که با مطالعه آن‌ها می‌توانید به راحتی در آزمون موفق شوید. این نمونه سوالات کاملاً براساس پرتکرارترین و مهمترین سوالات آزمون‌های گذشته تهیه شده است.

🔹🔷به امید قبولی شما در این آزمون🔷🔹

مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات بیسکویت پزی بوتیکی
تعداد سوالات 178 سوال
نوع سوالات تستی - چهار گزینه ای
پاسخنامه ✅ دارد - با جواب
سال تهیه 1404
کد استاندارد فنی حرفه ای 751220670330001
منبع سوالات مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته
فرمت سوالات PDF - پی دی اف
قابلیت اجرا به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر
قابلیت پرینت ✅ دارد
نحوه دریافت دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت

تصاویر قسمتی از نمونه سوالات

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود 178 نمونه سوال بیسکویت پزی بوتیکی
دانلود 178 نمونه سوال بیسکویت پزی بوتیکی
نمونه سوالات بیسکویت پزی بوتیکی با جواب
نمونه سوالات بیسکویت پزی بوتیکی با جواب

نمونه سوالات بیسکویت پزی بوتیکی با جواب

سوال 1: کدام مورد زیر در فرآیند کنترل بهداشت فردی در کارگاه بیسکویت پزی صحیح است؟

الف) شستشوی دست‌ها فقط قبل از ورود به کارگاه انجام شود
ب) استفاده از دستکش یکبار مصرف در تمام مراحل پخت الزامی نیست
ج) استفاده از روپوش و کلاه بهداشتی برای جلوگیری از انتقال میکروب‌ها الزامی است
د) شستشوی ظروف با آب سرد کافی است
جواب: ج

سوال 2: در هنگام استفاده از مواد شوینده در کارگاه، کدامیک از موارد زیر باید رعایت شود؟

الف) ترکیب مواد شوینده مختلف به منظور افزایش کارایی
ب) استفاده از مواد شوینده در دمای بالای 90 درجه سانتی‌گراد
ج) استفاده از ماسک و دستکش هنگام کار با مواد شیمیایی
د) عدم نیاز به تهویه مناسب در محیط کار
جواب: ج

سوال 3: برای جلوگیری از آلودگی متقاطع در کارگاه، کدامیک از موارد زیر صحیح است؟

الف) نگهداری مواد خام و پخته در یک محل
ب) استفاده از ابزارهای جداگانه برای مواد خام و پخته
ج) استفاده از تخته برش مشترک برای گوشت و سبزیجات
د) عدم نیاز به شستشوی دست‌ها بین کارهای مختلف
جواب: ب

سوال 4: کدامیک از ترکیبات زیر تأثیر مستقیم بر روی بافت ترد بیسکویت دارد؟

الف) شکر
ب) بیکینگ پودر
ج) نمک
د) تخم‌مرغ
جواب: ب

سوال 5: دمای مناسب برای پخت بیسکویت‌های کره‌ای معمولاً در چه محدوده‌ای است؟

الف) 120 تا 150 درجه سانتی‌گراد
ب) 160 تا 180 درجه سانتی‌گراد
ج) 200 تا 220 درجه سانتی‌گراد
د) 250 تا 270 درجه سانتی‌گراد
جواب: ب

سوال 6: چه زمانی باید بیسکویت‌ها را از سینی پخت خارج کرد؟

الف) بلافاصله پس از خروج از فر
ب) 1 دقیقه بعد از پخت
ج) پس از سرد شدن کامل
د) وقتی هنوز گرم هستند اما نه داغ
جواب: د

سوال 7: برای تهیه رویال آیسینگ مناسب، چه ماده‌ای به عنوان غلیظ کننده استفاده می‌شود؟

الف) آب لیمو
ب) سفیده تخم‌مرغ
ج) پودر قند
د) خامه
جواب: ب

سوال 8: چرا باید رویال آیسینگ را بعد از آماده‌سازی سریع استفاده کرد؟

الف) برای جلوگیری از افت کیفیت طعم
ب) برای جلوگیری از خشک شدن سریع
ج) برای جلوگیری از تغییر رنگ
د) برای جلوگیری از تغییر بو
جواب: ب

نمونه سوالات بیسکویت پزی بوتیکی فنی حرفه ای

سوال 9: برای افزایش درخشندگی رویال آیسینگ از چه ماده‌ای می‌توان استفاده کرد؟

الف) گلیسیرین
ب) آب
ج) پودر قند بیشتر
د) اسانس وانیل
جواب: الف

سوال 10: مهم‌ترین نکته برای جلوگیری از جاری شدن آیسینگ روی بیسکویت چیست؟

الف) اضافه کردن پودر قند بیشتر
ب) کاهش مقدار سفیده تخم‌مرغ
ج) تنظیم غلظت آیسینگ با دقت
د) استفاده از رنگ خوراکی کمتر
جواب: ج

سوال 11: کدام ابزار برای ایجاد خطوط دقیق روی بیسکویت با آیسینگ استفاده می‌شود؟

الف) لیسک
ب) قیف با نازل کوچک
ج) قاشق
د) چاقوی تیز
جواب: ب

سوال 12: برای ایجاد طرح‌های سه‌بعدی روی بیسکویت با آیسینگ، از چه تکنیکی استفاده می‌شود؟

الف) استفاده از آیسینگ بسیار رقیق
ب) لایه‌گذاری چند مرحله‌ای با آیسینگ غلیظ
ج) قرار دادن بیسکویت‌ها در فریزر قبل از تزئین
د) استفاده از قلم موی نازک
جواب: ب

سوال 13: بهترین روش برای چسباندن فوندانت به بیسکویت چیست؟

الف) استفاده از آب ساده
ب) استفاده از چسب خوراکی یا رویال آیسینگ
ج) گرم کردن فوندانت قبل از استفاده
د) گذاشتن بیسکویت‌ها در یخچال
جواب: ب

سوال 14: برای رنگ‌آمیزی فوندانت روی بیسکویت، از چه نوع رنگی باید استفاده کرد؟

الف) رنگ‌های خوراکی پودری
ب) رنگ‌های خوراکی ژله‌ای
ج) رنگ‌های خوراکی مایع
د) رنگ‌های خوراکی طبیعی
جواب: ب

سوال 15: برای حفظ کیفیت بیسکویت‌های تزئین شده در بسته‌بندی، کدام مورد زیر ضروری است؟

الف) قرار دادن بیسکویت‌ها در یخچال پس از بسته‌بندی
ب) استفاده از بسته‌بندی ضد هوا برای جلوگیری از رطوبت
ج) استفاده از جعبه‌های مقوایی ساده
د) نگهداری بیسکویت‌ها در دمای محیط
جواب: ب

سوال 16: کدام یک از مواد زیر برای بسته‌بندی بیسکویت‌ها به منظور جلوگیری از خرد شدن مناسب‌تر است؟

الف) پلاستیک نرم و انعطاف‌پذیر
ب) جعبه‌های مقوایی محکم با بالشتک
ج) کیسه‌های زیپ‌دار
د) بسته‌بندی‌های نایلونی نازک
جواب: ب

سوال 17: چه عاملی در طولانی‌مدت به کیفیت بیسکویت‌های بسته‌بندی شده آسیب می‌زند؟

الف) نور مستقیم خورشید
ب) استفاده از جعبه‌های شفاف
ج) عدم استفاده از مواد افزودنی
د) رطوبت کم محیط
جواب: الف

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا پنج‌شنبه 12 تیر


80 هزار تومان 59 هزار تومان




پرداخت امن

پس از پرداخت موفق، فایل 178 نمونه سوال بیسکویت پزی بوتیکی بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.


پشتیبانی آنلاین رویال سِوِن بصورت 24 ساعته آماده راهنمایی و کمک به شماست. برای ارتباط با پشتیبانی میتوانید با شماره 09018816095 (واتس‌آپ) در تماس باشید.


پرداخت امن با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب

پرداخت امن

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز: