دانلود 155 نمونه سوال تهیه نان های کافی شاپی

دانلود 155 نمونه سوال تهیه نان های کافی شاپی

امتیاز 4.9 / 5 (بر اساس امتیاز 7 کاربر)

برای قبولی در امتحان تهیه نان های کافی شاپی فنی حرفه ای، مجموعه ای از نمونه سوالات تهیه نان های کافی شاپی با جواب شامل 155 نمونه سوال پرتکرار و مهم آماده شده که با مطالعه آن‌ها می‌توانید قبولی خود را در امتحان تضمین کنید.

با دانلود این سوالات، به نمونه سوالات جامع تهیه نان های کافی شاپی دسترسی خواهید داشت.با مطالعه سوالات، آمادگی کامل برای شرکت در امتحان تهیه نان های کافی شاپی فنی و حرفه ای کسب می‌کنید. این سوالات به شما کمک می‌کند تا به تمامی مباحث این حوزه مسلط شوید و شانس موفقیت خود را در امتحان به طور چشمگیری افزایش دهید.

🔹🔷به امید قبولی شما در این آزمون🔷🔹

مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات تهیه نان های کافی شاپی
تعداد سوالات 155 سوال
نوع سوالات تستی - چهار گزینه ای
پاسخنامه ✅ دارد - با جواب
سال تهیه 1404
کد استاندارد 5132100017
منبع سوالات مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته
فرمت سوالات PDF - پی دی اف
قابلیت اجرا به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر
قابلیت پرینت ✅ دارد
نحوه دریافت دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت

تصاویر قسمتی از نمونه سوالات

برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.

دانلود 155 نمونه سوال تهیه نان های کافی شاپی
دانلود 155 نمونه سوال تهیه نان های کافی شاپی
نمونه سوالات تهیه نان های کافی شاپی با جواب
نمونه سوالات تهیه نان های کافی شاپی با جواب

نمونه سوالات نان های کافی شاپی با جواب

سوال 1: چه نوع مخمری برای تهیه نان های کافی شاپی استفاده می شود؟

الف) مخمر مایع
ب) مخمر خشک فعال
ج) مخمر خشک غیرفعال
د) جوش شیرین

جواب: ب) مخمر خشک فعال

سوال 2: کدام یک از مواد زیر برای تهیه نان باگت استفاده نمی‌شود؟

الف) آرد گندم
ب) کره
ج) شکر
د) جوش شیرین

جواب: د) جوش شیرین

سوال 3: برای تهیه نان کادیا، کدام ترکیب مناسب است؟

الف) آرد سفید و زعفران
ب) آرد کامل و جو دوسر
ج) آرد سفید و شیر
د) آرد برنج و تخم مرغ

جواب: الف) آرد سفید و زعفران

سوال 4: کدام نان در کافه ها معمولاً به عنوان نان تست سرو می شود؟

الف) نان باگت
ب) نان سفید
ج) نان فانتزی
د) نان سبوس دار

جواب: ج) نان فانتزی

سوال 5: دما و زمان مناسب برای پخت نان کافی شاپی را چگونه می توان تعیین کرد؟

الف) با اندازه گیری رنگ نان
ب) با استفاده از دماسنج فر
ج) با چشیدن مزه نان
د) با سنجش رطوبت نان

جواب: ب) با استفاده از دماسنج فر

سوال 6: از چه نوع آردی برای تهیه نان پیراشکی استفاده می شود؟

الف) آرد کامل
ب) آرد نان جو
ج) آرد سفید
د) آرد برنج

جواب: ج) آرد سفید

سوال 7: از کدام ماده به عنوان شیرینی دهنده در نان های شیرین کافی شاپی استفاده می شود؟

الف) شکر
ب) عسل
ج) شیره انگور
د) همه موارد

جواب: د) همه موارد

سوال 8: چه زمانی باید آرد را به مواد دیگر در فرایند تهیه نان اضافه کرد؟

الف) پس از مخلوط کردن تمام مواد
ب) قبل از مخلوط کردن مواد مایع
ج) پس از اینکه خمیر به دست آمد
د) در ابتدای فرایند

جواب: الف) پس از مخلوط کردن تمام مواد

سوال 9: در هنگام تهیه نان کافی شاپی، برای افزایش حجم و بافت سبک، چه چیزی به خمیر اضافه می شود؟

الف) نمک
ب) شکر
ج) مخمر
د) کره

جواب: ج) مخمر

سوال 10: کدام یک از نان های زیر برای سرو با سوپ مناسب تر است؟

الف) نان با طعم زعفران
ب) نان باگت
ج) نان کنجدی
د) نان تست کرم

جواب: ب) نان باگت

سوال 11: برای تهیه نان گندم کامل، از چه نوع آردی استفاده می شود؟

الف) آرد سفید
ب) آرد گندم کامل
ج) آرد ذرت
د) آرد نخود

جواب: ب) آرد گندم کامل

سوال 12: در فرایند تهیه نان پیتا، کدام مرحله مهم است؟

الف) پخت سریع در دمای بسیار بالا
ب) استراحت طولانی خمیر
ج) استفاده از شکر زیاد
د) استفاده از آرد سفید خالص

جواب: الف) پخت سریع در دمای بسیار بالا

سوال 13: چرا باید در تهیه نان باگت کافی شاپی، خمیر را دو بار ورز داد؟

الف) برای افزایش حجم نان
ب) برای جلوگیری از خشک شدن
ج) برای ایجاد بافت نرم و هواگیری
د) برای جلوگیری از کم رنگ شدن

جواب: ج) برای ایجاد بافت نرم و هواگیری

سوال 14: کدام یک از نان ها بیشترین میزان رطوبت را در خود نگه می دارد؟

الف) نان سفید
ب) نان کامل
ج) نان جو
د) نان کروسانت

جواب: ب) نان کامل

سوال 15: برای تهیه نان کره ای، چه چیزی در مراحل پخت باید بیشتر رعایت شود؟

الف) دمای بالا و پخت سریع
ب) استفاده از مخمر خشک
ج) میزان شکر بالا
د) دمای پایین و پخت طولانی

جواب: د) دمای پایین و پخت طولانی

سوال 16: کدام یک از نان ها برای سرو در کنار قهوه در کافی شاپ ها بیشتر محبوب است؟

الف) نان کره ای
ب) نان باگت
ج) نان دانه دار
د) نان فانتزی

جواب: الف) نان کره ای

سوال 17: کدام ماده در تهیه نان کرواسان به دلیل ایجاد لایه های ترد و لطیف ضروری است؟

الف) شکر
ب) روغن مایع
ج) کره
د) آرد کامل

جواب: ج) کره

سوال 18: کدام نان در کافی شاپ ها معمولاً به صورت توست و برای سرو با انواع مربا و کره استفاده می شود؟

الف) نان باگت
ب) نان تست
ج) نان کراسان
د) نان فانتزی

جواب: ب) نان تست

تخفیف ویژه به مدت محدود فقط تا فردا دوشنبه 16 تیر


55 هزار تومان 39 هزار تومان




پرداخت امن

پس از پرداخت موفق، فایل 155 نمونه سوال تهیه نان های کافی شاپی بلافاصله و به صورت خودکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.


پشتیبانی آنلاین رویال سِوِن بصورت 24 ساعته آماده راهنمایی و کمک به شماست. برای ارتباط با پشتیبانی میتوانید با شماره 09018816095 (واتس‌آپ) در تماس باشید.


پرداخت امن با تمامی کارت های عضو شبکه شتاب

پرداخت امن

نظرات

تا کنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر جدید

امتیاز: