برای آمادگی بهتر در آزمون تهیه قهوه های دمی فنی حرفه ای، مجموعه ای از نمونه سوالات تهیه قهوه های دمی شامل 155 سوال با جواب را فراهم کردهایم که با مطالعه آنها میتوانید به راحتی در آزمون موفق شوید. این نمونه سوالات کاملاً براساس پرتکرارترین و مهمترین سوالات آزمونهای گذشته تهیه شده است.
محتوای تخصصی پوشش داده شده در این نمونه سوالات شامل موارد زیر است:
- سوالات اصول اولیه دم آوری قهوه دمی شامل روش های پرکولاسیون، غوطه وری، نسبت آب به قهوه و تأثیر آسیاب بر عصاره گیری قهوه های دمی با پاسخنامه
- سوالات تخصصی در مورد دستگاه های دم آوری قهوه از جمله فرنچ پرس، کمکس، V60، آیروپرس و کلور با پاسخنامه
- سوالات اصول استخراج و عصاره گیری قهوه های دمی شامل دمای مناسب آب، نسبت آب به قهوه، مدت زمان دم آوری و تکنیک های عصاره گیری قهوه های دمی با پاسخنامه
- سوالات مربوط به فیلترها و تأثیر آن ها بر طعم قهوه های دمی شامل فیلتر کاغذی، فلزی و پارچه ای با پاسخنامه
- سوالات بررسی و تحلیل تاثیر TDS و سختی آب در کیفیت قهوه های دمی با پاسخنامه
🔹🔷به امید قبولی شما در این آزمون🔷🔹
مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات تهیه قهوه های دمی | |
---|---|
تعداد سوالات | 155 سوال |
نوع سوالات | تستی - چهار گزینه ای |
پاسخنامه | ✅ دارد - با جواب |
سال تهیه | 1404 |
کد استاندارد | 5132100006 |
منبع سوالات | مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته |
فرمت سوالات | PDF - پی دی اف |
قابلیت اجرا | به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر |
قابلیت پرینت | ✅ دارد |
نحوه دریافت | دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت |
تصاویر قسمتی از نمونه سوالات
برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.



