برای قبولی در آزمون تهیه باقلوا، مجموعه ای از نمونه سوالات تهیه باقلوا با جواب شامل 180 نمونه سوال پرتکرار و مهم آماده شده که با مطالعه آنها میتوانید قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.
این نمونه سوالات با پوشش کامل مباحث کلیدی تهیه باقلوا مانند مواد اولیه و تهیه خمیر باقلوا، لایهبندی، شربتدهی، پخت، روغنها، مغزیجات و نگهداری باقلوا، شما را برای موفقیت در آزمون تهیه باقلوا آماده میکنند.
مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات تهیه باقلوا | |
---|---|
تعداد سوالات | 180 سوال |
نوع سوالات | تستی - چهار گزینه ای |
پاسخنامه | ✅ دارد - با جواب |
سال تهیه | 1404 |
کد استاندارد | 7512100004 |
منبع سوالات | مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته |
فرمت سوالات | PDF - پی دی اف |
قابلیت اجرا | به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر |
قابلیت پرینت | ✅ دارد |
نحوه دریافت | دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت |
برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.



نمونه سوالات تهیه باقلوا با جواب
سوال ۱. برای ایجاد لایههای منسجم در باقلوا، خمیر را باید چگونه روی هم قرار داد؟
الف) بهصورت فشرده و بدون فاصله
ب) با فاصله کم و لایهلایه
ج) با روغنمالی هر لایه قبل از گذاشتن لایه بعدی
د) بهصورت نازک و کاملاً خشک
جواب: ج) با روغنمالی هر لایه قبل از گذاشتن لایه بعدی
سوال ۲. بهترین روش برای جلوگیری از چسبیدن خمیر باقلوا به سطح کار چیست؟
الف) استفاده از آرد گندم
ب) پاشیدن آرد ذرت
ج) مالیدن روغن روی سطح
د) سرد کردن خمیر قبل از پهن کردن
جواب: ب) پاشیدن آرد ذرت
سوال ۳. چه چیزی باعث میشود که باقلوا پس از پخت خشک نشود؟
الف) میزان زیاد کره در خمیر
ب) قرار دادن در ظرف دربسته بلافاصله پس از پخت
ج) جذب شربت به میزان کافی
د) نگهداری در یخچال پس از پخت
جواب: ج) جذب شربت به میزان کافی
سوال ۴. چه عاملی باعث پوک شدن و لطافت خمیر باقلوا میشود؟
الف) استراحت دادن کافی به خمیر
ب) استفاده از روغن جامد
ج) ورز دادن زیاد خمیر
د) پخت در دمای پایین
جواب: الف) استراحت دادن کافی به خمیر
سوال ۵. در چه مرحلهای از تهیه باقلوا باید شربت را به آن اضافه کرد؟
الف) بعد از خنک شدن باقلوا
ب) زمانی که باقلوا داغ است
ج) قبل از گذاشتن در فر
د) هنگام ورز دادن خمیر
جواب: ب) زمانی که باقلوا داغ است
سوال ۶. چه نوع مغزیجاتی معمولاً در تهیه باقلوای سنتی ایرانی استفاده میشود؟
الف) فندق و گردو
ب) بادامزمینی و کنجد
ج) پسته و بادام
د) نارگیل و گردو
جواب: ج) پسته و بادام
سوال ۷. چه تفاوتی بین باقلوای استانبولی و باقلوای ایرانی وجود دارد؟
الف) نحوه قرار دادن لایههای خمیر
ب) استفاده از کره حیوانی در ترکیب خمیر
ج) میزان شربت مصرفی
د) همه موارد
جواب: د) همه موارد
سوال ۸. علت اصلی خمیر شدن باقلوا پس از پخت چیست؟
الف) کم بودن میزان شربت
ب) جذب بیش از حد رطوبت از محیط
ج) استفاده بیش از حد از کره
د) سرد شدن سریع در یخچال
جواب: ب) جذب بیش از حد رطوبت از محیط
سوال ۹. اگر خمیر باقلوا بیش از حد نازک شود، چه اتفاقی میافتد؟
الف) لایهها به هم نمیچسبند
ب) باقلوا شکننده و ترد میشود
ج) هنگام پخت سریع میسوزد
د) روغن زیادی جذب میکند
جواب: ج) هنگام پخت سریع میسوزد
سوال ۱۰. علت اصلی پوستهپوسته شدن باقلوا چیست؟
الف) پخت در دمای بالا
ب) استفاده زیاد از روغن
ج) استفاده از کره به جای روغن جامد
د) خشک بودن بیش از حد خمیر
جواب: الف) پخت در دمای بالا
سوال ۱۱. چرا بعضی از انواع باقلوا درون شربت نگهداری میشوند؟
الف) برای افزایش ماندگاری
ب) جلوگیری از خشک شدن
ج) جذب بهتر شیرینی
د) همه موارد
جواب: د) همه موارد
سوال ۱۲. چه چیزی باعث میشود که باقلوا هنگام پخت پف نکند؟
الف) نازک بودن بیش از حد خمیر
ب) کم بودن مقدار تخممرغ
ج) استفاده نکردن از روغن کافی
د) استفاده از شربت بیش از حد
جواب: الف) نازک بودن بیش از حد خمیر