برای قبولی در آزمون آشپزی غذاهای ترکیه ای، نمونه سوالات آشپزی غذاهای ترکیه ای شامل 245 نمونه سوال پرتکرار و مهم آماده شده که با مطالعه آنها میتوانید قبولی خود را در این آزمون تضمین کنید.
نمونه سوالات آشپزی غذاهای ترکیه ای برگرفته شده از مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمونهای آشپزی غذاهای ترکیه ای هستند. این نمونه سوالات با پوشش کامل مباحث کلیدی آشپزی غذاهای ترکیه ای، شما را برای موفقیت در کلیه آزمون های مرتبط آماده میکنند.
با دانلود این سوالات، به نمونه سوالات آشپزی غذاهای ترکیه ای با جواب دسترسی خواهید داشت. با مطالعه این سوالات، آمادگی کامل را برای شرکت در آزمون آشپزی غذاهای ترکیه ای کسب میکنید.
مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات آشپزی غذاهای ترکیه ای | |
---|---|
تعداد سوالات | 245 سوال |
نوع سوالات | تستی - چهار گزینه ای |
پاسخنامه | ✅ دارد - با جواب |
سال تهیه | 1404 |
کد استاندارد | 512020670050081 & 7512-67-071-1 |
منبع سوالات | مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته |
فرمت سوالات | PDF - پی دی اف |
قابلیت اجرا | به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر |
قابلیت پرینت | ✅ دارد |
نحوه دریافت | دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت |
برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.




نمونه سوالات آشپزی غذاهای ترکیه ای با جواب
کدام ادویه یا چاشنی، طعم متمایزکنندهی "پیلاف" (Pilav) ترکی را نسبت به پلوهای مشابه ایجاد میکند؟
الف) زیره سیاه (Kimyon)
ب) زعفران
ج) پودر کاری
د) دارچین
جواب: الف) زیره سیاه (Kimyon)
در تهیهی "آدانا کباب" (Adana Kebabı)، تفاوت اصلی با کبابهای دیگر استفاده از چیست؟
الف) گوشت چرخکرده گوساله
ب) گوشت چرخکرده گوسفند با درصد چربی بالا و فلفل قرمز خاص (Pul Biber)
ج) گوشت تکهشده مرغ
د) مخلوط گوشت گوسفند و مرغ
جواب: ب) گوشت چرخکرده گوسفند با درصد چربی بالا و فلفل قرمز خاص (Pul Biber)
خمیر "یوفکا" (Yufka) که پایهی بسیاری از بورکها (Börek) و شیرینیهاست، بیشتر شبیه به کدام است؟
الف) خمیر پیتزا
ب) خمیر بریک (Brik)
ج) خمیر فیلو (نازک و ورقهای)
د) خمیر هزارلا (پفکی)
جواب: ج) خمیر فیلو (نازک و ورقهای)
کدام ماده، عنصر کلیدی و طعمدهندهی اصلی در سوپ معروف "مروچ چورباسی" (Mercimek Çorbası - سوپ عدس قرمز) است؟
الف) زردچوبه (Curcuma)
ب) پاپریکا دودی (Smoked Paprika)
ج) رب گوجهفرنگی و نعناع خشک
د) خامه (بعد از پخت اضافه میشو
جواب: ج) رب گوجهفرنگی و نعناع خشک
در دسر سنتی "کُنِفه" (Künefe)، لایهی میانی معمولاً از چه تشکیل شده است؟
الف) رشتههای کادایف (Kadayıf - رشتههای خمیر بسیار نازک) و پنیر نیمهجامد (معمولاً Hatay Peyniri یا Urfa Peyniri)
ب) خمیر فیلو و گردو
ج) پودر پسته و گلاب
د) گوشت چرخکرده و ادویه (نسخهی شور!)
جواب: الف) رشتههای کادایف (Kadayıf - رشتههای خمیر بسیار نازک) و پنیر نیمهجامد (معمولاً Hatay Peyniri یا Urfa Peyniri)
تکنیک پخت "گیوِچ" (Güveç) به چه روشی اشاره دارد؟
الف) کباب کردن روی آتش مستقیم
ب) بخارپز کردن
ج) سرخ کردن عمیق
د) پخت آهسته در فر در ظروف سفالی یا سرامیکی
جواب: د) پخت آهسته در فر در ظروف سفالی یا سرامیکی
کدام گزینه، مادهی اصلی تشکیلدهندهی سس مخصوص "چیکوفته" (Çiğ Köfte - کوفتهی خام) نسخهی گیاهی (بدون گوشت) امروزی است؟
الف) گوشت چرخکرده گوساله
ب) بلغور گندم نرمشده (İnce Bulgur)
ج) سیبزمینی پخته
د) آرد نخودچی
جواب: ب) بلغور گندم نرمشده (İnce Bulgur)
در کباب "ایسکند" (İskender Kebap)، تکههای دونر کباب معمولاً روی چه چیزی سرو میشوند؟
الف) روی برنج پلو (Pilav)
ب) روی سیبزمینی سرخکرده (Patates Kızartma)
ج) روی نان پیده (Pide) یا نان پیتای برشخورده و تفتداده شده
د) داخل نان لواش (Lavaş)
جواب: ج) روی نان پیده (Pide) یا نان پیتای برشخورده و تفتداده شده
"دولما" (Dolma) در آشپزی ترکی به طور کلی به چه معناست؟
الف) غذاهای آبپز
ب) غذاهای کبابی
ج) مواد پر شده درون سبزیجات (مثل فلفل، بادمجان، کدو) یا برگها (مثل برگ مو)
د) غذاهای خمیری
جواب: ج) مواد پر شده درون سبزیجات (مثل فلفل، بادمجان، کدو) یا برگها (مثل برگ مو)
دسر "اشوره" (Aşure) که به "پودینگ نوح" هم معروف است، مشخصهی اصلی آن چیست؟
الف) پایهی شکلاتی و فندقی
ب) پایهی حبوبات پخته (عدس، لوبیا)، گندم، میوههای خشک، مغزها و ادویهجات (یک دسر بسیار مغذی و مخلوط)
ج) پایهی شیر و نشاسته
د) پایهی پنیر شیرین
جواب: ب) پایهی حبوبات پخته (عدس، لوبیا)، گندم، میوههای خشک، مغزها و ادویهجات (یک دسر بسیار مغذی و مخلوط)
در تهیهی "بورک اسپاناخلی" (Ispanaklı Börek - بورک اسفناج)، معمولاً از کدام پنیر برای طعم و ذوبپذیری بهتر استفاده میشود؟
الف) پنیر چدار (Cheddar)
ب) پنیر موتزارلا (Mozzarella)
ج) پنیر فتا (Feta - Beyaz Peynir)
د) پنیر پارمزان (Parmesan)
جواب: ج) پنیر فتا (Feta - Beyaz Peynir)
کباب "شیش کباب" (Şiş Kebap) در ترکیه معمولاً با کدام گوشت تهیه میشود؟
الف) گوشت چرخکرده
ب) تکههای گوشت بره یا گوساله که در پیاز و روغن زیتون و ادویه خوابانده شدهاند
ج) جگر گوسفند
د) سینه مرغ
جواب: ب) تکههای گوشت بره یا گوساله که در پیاز و روغن زیتون و ادویه خوابانده شدهاند
مهمترین نکته در تهیهی "ایمام بایلدی" (İmam Bayıldı - بادمجان پر شده) که به طعم نهایی کمک میکند، چیست؟
الف) تفتدادن پیاز و سیر برای پر کردن تا طعم کاراملی بگیرند
ب) سرخ کردن سریع بادمجانها در روغن داغ
ج) استفاده از گوشت چرخکرده در داخل پر کردن
د) پخت با حرارت بالا
جواب: الف) تفتدادن پیاز و سیر برای پر کردن تا طعم کاراملی بگیرند
در نوشیدنی سنتی "آیران" (Ayran)، نسبت اصلی ترکیب چیست؟
الف) ماست چکیده + آب + نمک
ب) شیر + شکر + هل
ج) دوغ + نعناع
د) شیر ترش + گاز
جواب: الف) ماست چکیده + آب + نمک
دسر "کشکول" (Keşkül) که یک پودینگ سنتی است، پایهی اصلی طعم آن از چیست؟
الف) کاکائو
ب) گلاب و پسته
ج) شیر نارگیل
د) بادام آسیاب شده و شیر
جواب: د) بادام آسیاب شده و شیر