برای قبولی در امتحان تهیه حلوا فنی حرفه ای، مجموعه ای از نمونه سوالات تهیه حلوا با جواب شامل 255 نمونه سوال پرتکرار و مهم آماده شده که با مطالعه آنها میتوانید قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.
نمونه سوالات تهیه حلوا با جواب و بر اساس تحلیل دقیق مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمونهای فنی حرفه ای حلوا تهیه شدهاند. این نمونه سوالات با پوشش کامل مباحث کلیدی تهیه حلوا، شما را برای موفقیت در امتحان حلوا آماده میکنند.
با دانلود این مجموعه، به نمونه سوالات فنی حرفه ای حلوا دسترسی خواهید داشت که با مطالعه آنها، آمادگی کامل برای شرکت در امتحان تهیه حلوا فنی و حرفه ای کسب میکنید. این مجموعه سوالات به شما کمک میکند تا به تمامی مباحث این حوزه مسلط شوید و شانس موفقیت خود را در این امتحان به طور چشمگیری افزایش دهید.
مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات تهیه حلوا | |
---|---|
تعداد سوالات | 255 سوال |
نوع سوالات | تستی - چهار گزینه ای |
پاسخنامه | ✅ دارد - با جواب |
سال تهیه | 1404 |
کد استاندارد | 7512100022 |
منبع سوالات | مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته |
فرمت سوالات | PDF - پی دی اف |
قابلیت اجرا | به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر |
قابلیت پرینت | ✅ دارد |
نحوه دریافت | دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت |
برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.




نمونه سوالات فنی حرفه ای حلوا با جواب
سوال 1: کدام اسانس بهطور معمول در تهیه حلوای سه رنگ استفاده نمیشود؟
الف) وانیل
ب) زعفران
ج) کاکائو
د) زنجبیل
جواب: د) زنجبیل
سوال 2: برای حفظ عطر هل در تهیه حلوای سنتی، اضافه کردن هل بهتر است در چه زمانی انجام شود؟
الف) در ابتدای پخت
ب) هنگام جوشیدن شربت
ج) پس از تفت دادن آرد
د) پس از غلیظ شدن شربت
جواب: د) پس از غلیظ شدن شربت
سوال 3: کدام نوع آرد برای تهیه حلوای پودری مناسبتر است؟
الف) آرد برنج
ب) آرد نخود
ج) آرد سفید
د) آرد نول
جواب: ج) آرد سفید
سوال 4: تفت دادن آرد در تهیه حلوا عمدتاً به چه منظور انجام میشود؟
الف) افزایش ماندگاری حلوا
ب) ایجاد تغییر رنگ و عطر مطلوب
ج) افزایش شیرینی
د) کاهش حجم حلوا
جواب: ب) ایجاد تغییر رنگ و عطر مطلوب
سوال 5: افزودن کره چه تاثیری بر بافت حلوا دارد؟
الف) ایجاد بافت نرم و لطیف
ب) سفت شدن ساختار حلوا
ج) افزایش رنگ حلوا
د) کاهش عطر مواد
جواب: الف) ایجاد بافت نرم و لطیف
سوال 6: در تهیه حلوای شربتی، استفاده از شکر به جای پودر قند بیشتر به منظور ایجاد چه ویژگیای است؟
الف) ایجاد طعم متفاوت
ب) جلوگیری از چسبندگی مواد
ج) تسریع در زمان تهیه
د) بهبود رنگ نهایی
جواب: الف) ایجاد طعم متفاوت
سوال 7: استفاده از کدام ماده جهت تأمین طعم قهوهای برای تهیه حلوای موکا توصیه میشود؟
الف) کاکائو
ب) قهوه آسیاب شده
ج) کافی میت
د) شربت قهوه
جواب: ج) کافی میت
سوال 8: چه زمانی بهترین زمان برای اضافه کردن پودر قند در تهیه حلوای سنتی است؟
الف) قبل از تفت دادن آرد
ب) همزمان با اضافه کردن آرد
ج) بعد از تفت دادن آرد و کمی خنک شدن
د) پس از افزودن شیره
جواب: ج) بعد از تفت دادن آرد و کمی خنک شدن