برای قبولی در آزمون آشپز ملل فنی حرفه ای، مجموعه ای از نمونه سوالات آشپزی ملل شامل 180 نمونه سوال پرتکرار و مهم با جواب آماده شده که با مطالعه آنها میتوانید قبولی خود را در آزمون تضمین کنید.
سوالات آشپزی ملل مباحثی مانند شناخت انواع سوپ (پتاژ، کنسومه)، اردورهای سرد و گرم، غذاهای فرانسوی و بینالمللی، خمیرها (پای، پیتزا، کالزونه)، روش پخت گوشتها (ژیگو، بوقلمون، استیک) و سسها را پوشش می دهند.
نمونه سوالات آشپزی ملل فنی حرفه ای با پاسخنامه کامل هستند. این سوالات بر اساس مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمونهای فنی حرفه ایو کتاب آشپزی ملل تهیه شدهاند. آشنایی با سبک کلی سوالات آزمون، موضوعات امتحانی و نحوه طراحی سوالات، نقش مهمی در بهبود عملکرد شما در آزمون خواهد داشت.
با دانلود این نمونه سوالات میتوانید به مجموعه کاملی از نمونه سوالات کتاب آشپزی ملل دسترسی پیدا کنید. با مطالعه و تمرین دقیق آنها، شانس موفقیت خود را در آزمون فنی حرفه ای آشپزی ملل بهطور چشمگیری افزایش دهید.
| مشخصات و ویژگی های نمونه سوالات آشپزی ملل | |
|---|---|
| تعداد سوالات | 180 سوال |
| نوع سوالات | تستی - چهار گزینه ای |
| پاسخنامه | ✅ دارد - با جواب |
| سال تهیه | 1404 |
| کد استاندارد | 7512-68-087-1 & 512020670170001 |
| منبع سوالات | مهمترین و پرتکرارترین سوالات آزمون های گذشته و کتاب آشپزی ملل فنی حرفه ای |
| فرمت سوالات | PDF - پی دی اف |
| قابلیت اجرا | به صورت دانلودی و قابل اجرا روی موبایل، تبلت، لپ تاپ و کامپیوتر |
| قابلیت پرینت | ✅ دارد |
| نحوه دریافت | دانلود آنی بلافاصله بعد از پرداخت |
برای مشاهده تصاویر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید.